· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Witte bonensalade

1 kop witte bonen, geweekt

3 koppen gefilterd water

1 El mosterd

2 El citroensap

1 El appelazijn

½ tot 1 tl zeezout

¼ kop olijfolie

3 radijsjes, in kleine kubusjes (4mm)

3 lentuitjes, fijngehakt

¼ kop peterselie, fijngehakt

 

  1. Giet weekwater van de bonen weg en spoel de bonen goed.
  2. Doe de bonen in het water en breng aan de kook op hoge vlam
  3. Verlaag de vlam en kook tot de bonen gaar zijn. Verwijder overschot water.
  4. Meng mosterd, sap, azijn, zout en olijfolie met een klopper en giet over de warme bonen.
  5. Wanneer de bonen afgekoeld zijn, meng dan de groentjes erbij.
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12