· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Amasake Chocolade Brownies

Oorspronkelijk een recept van Simone Parris, ik heb het een beetje aangepast.  Voor 12 grote / 18 kleine brownies

 

2 koppen tarwemeel T 80

1 kop tarwebloem T 55-60

½ tl zeezout

1 el wijsteenbakpoeder ( ½ zakje)

½ kop cacaopoeder

½ kop granenkoffie

¼ tl vanillepoeder - 1 tl vanille extract

1 ½ tl appelciderazijn

½ kop ontgeurde zonnebloemolie of kokosolie

1 kop rijststroop

2 ½ kop amasake (1 grote pot)

1 ½ kop geroosterde walnoten of hazelnoten

 

  1. Verwarm de oven voor op 180 C
  2. Meng de droge ingrediënten in een kom.
  3. Meng de natte ingrediënten in een andere kom en roer dan door de droge.
  4. Meng de geroosterde noten in het mengsel en spreid het uit in een geöliede en bebloemde (of met bakpapier bedekte) bakpan van ongeveer 20 x 30 cm, zodat het niet dikker dan 4 cm is.
  5. Bak 30 tot 40 minuten op 180 C.
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12