· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Groene Thaise Curry

1 El olie

1 tl groene chilipasta

2 schijfjes galangal

2 kaffir lime blaadjes

2 x 5cm citroengras, plat geduwd (gekraakt)

100 g gemengde groenten (pompoen, bonen, wortels, ui...)

300 ml kokosmelk

1 El shoyu

1 tl ongeraffineerde suiker of stroop

Garnering: gehakte dille of zoete basilicum

 

  1. Verwarm de olie en bak de groene chilipasta tot geurig. Voeg galangal, kaffir, citroengras en 60 ml kokosmelk toe. Roer goed.
  2. Voeg de groenten en resterende kokosmelk toe en kook tot het mengsel indikt.
  3. Verdun met een beetje water en voeg shoyu en suiker toe.
  4. Wanneer de groenten zacht zijn, voeg nog een scheutje kokosmelk toe.
  5. Garneer en serveer met rijst of noedels naar keuze.

 

Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12