· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Groentenburgers

3 El olijfolie

1 witte seldersteel, in blokjes

7 champignons, in blokjes

3 lenteuitjes, gesnipperd

½ rode paprika, in blokjes

2 teentjes look, fijngehakt

1 tl komijnpoeder

1 wortel, geraspt

1 kleine aardappel, geraspt

60 g zachte tofu (7 Arrows bvb.)

Zout en peper naar smaak

½ kop (50 g) broodkruim

 

  1. Plet de tofu met vork of staafmixer tot die romig is en zet opzij.
  2. Sauteer de selder, champignons, lenteui en rode paprika in 1 El olie voor 3-5 minuten. Voeg look, komijn, wortel en aardappel toe en kook nog een minuut.
  3. Neem van het vuur en doe de tofu erbij, breng op smaak met zout en peper. Voeg broodkruim toe tot het mengsel aan elkaar blijft plakken.
  4. Vorm burgers en zet die minstens een uur in de koelkast.
  5. Verwarm de resterende 2 El olijfolie en bak de burgers aan beide zijden goudbruin (ong. 3 min)
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12