· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

 

Een greep uit de lessen die ik de laatste jaren ontwikkeld en gegeven heb:

 

Vegan cuisine - introductie plantaardige keuken.

Micro Macro - Inleiding tot de veganistische macrobiotiek en een aantal typische ingrediënten.

Lente-, zomer-, en herfstreeks - telkens een basisreeks natuurlijk, volwaardig en plantaardig van 3 lessen, 1e les demo, les 2 en 3 zelf koken.

Koken met Kokosnoten - van soep tot dessert.

Heerlijk Thais vegetarisch deel 1 & 2 - geïnspireerd door mijn lieve vrouw Nuni.

Thais Macrobiotisch - aangepaste les voor het Oost-West Centrum

Vloeibaar Vegetarisch - soepen en sauzen.

Koekenbak - koekjes, brownies en biscotti.

Taartenbak - een hele dag met demonstratie en vooral zelf bakken van hartige en zoete baksels.

Snijtechnieken - onderhoud van je mes en hoe het efficiënt te gebruiken.

Schatten uit de Zee - introductie tot koken met zeewieren.

Feestelijke Desserts - een favoriet voor december!

Op Reis met Rijst - een culinaire reis rond de wereld van rijst.

Simpel en Snel - het mag ook eens eenvoudig zijn.

Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12