· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Privacyverklaring

vivaVega! bewaart geen persoonsgegevens van de bezoekers aan haar webstek.

Wel kunnen er anonieme gegevens worden bewaard door Google om het webstekbezoek te meten via Google Analytics.

vivaVega! is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid gehanteerd door Google voor het meten van de trafiek op  deze webstek via het systeem Google Analytics. Indien de gebruiker wenst, kan hij meer informatie vinden omtrent Google's privacybeleid via volgende link: Privacycentrum (Google).

Het e-mailadres en de naam verstrekt door de gebruiker via het contactformulier dienen enkel om te kunnen antwoorden op het informatieverzoek van de gebruiker verzonden via deze geïntegreerde e-mailmodule. Onder geen beding worden de verstrekte naam, het opgegeven e-mailadres of het bericht zelf automatisch in een databank opgeslagen door gebruik te maken van dit contactformulier, noch worden de contactgegevens van de gebruiker aangewend voor bulkmailings, noch worden ze doorgegeven aan derden.

De privacyverklaring van kracht is deze gepubliceerd op de webstek. Indien de gebruiker het niet eens is met deze privacyverklaring, of zich niet eens kan verklaren met de privacyverklaring van Google wat betreft het analysesysteem Google Analytics, dient hij of zij zich te onthouden van het gebruik van deze webstek.

vivaVega! behoudt het recht om deze privacyverklaring ten allen tijde te wijzigen of te actualiseren.

Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Grote Baan 133 bus1
9250 Waasmunster - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Grote Baan 133 bus1, 9250 Waasmunster, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12