· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Groentensalade met Pindasaus

1 wortel, in dunne schijfjes of reepjes

1 grote tomaat, in schijfjes

1 komkommer, in dunne schijfjes

1 rode ui, in dunne schijfjes

een handvol groene sla

een handvol (Chinese) kool, in fijne reepjes

2 El gehakte lenteui

2 El verse koriander

 

 

Thaise pindasaus wordt gebrukt als dip, saladedressing, in loempia's, en als basis voor bepaalde gerechten.

 

1 El olie

1 kleine tomaat, in stukjes

1 tl rode chilipasta

4-6 El kokosmelk of -room

1 El pindakaas

2 tl ongeraffineerde suiker of stroop

1 tl limoensap

2 tl shoyu

 

  1. Bak de tomaat in de olie tot hij uiteenvalt, zet dan de vlam laag en voeg de chilipasta toe, laat even stoven.
  2. Voeg de kokosmelk, pindakaas, suiker, limoensap en shoyu toe en roer om tot de saus bindt en smeuïg wordt.
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12