· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Suikervrije Ketchup

Voor ongeveer ½ liter

 

½ kop rozijnen, geweekt in ½ kop water voor 10-15 minuten

3 koppen tomatenpuree/passata

4 teentjes knoflook, grof gehakt

½ kop water

2 tl zoet paprikapoeder

½ tl cayennepeper

1/8 tl kaneel

2 tl zeezout

4 El neutrale olie voor bakken

2 El worchestersaus of tamarindpasta

2 El citroensap

 

  1. Combineer rozijnen met weekwater, tomaten, knoflook, water, paprika, cayenne, kaneel en zout in een blender. Meng tot alle ingr goed vermengd zijn.
  2. Verwarm de olie op hoge temperatuur in een suaspan. Voeg langzaam tomatenmengsel toe. Verlaag de vlam en laat 40 minuten sudderen.Voeg worchestersaus en citroensap toe. Sudder nog 5 minuten. Breng op smaak en laat de ketchup een uurtje in de koelkast afkoelen.
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12