· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Stroganoff van Seitan en Linzen

125 g groene linzen

1 stuk kombu van 2 cm

250 ml water

1 El sesamolie

124 g ui, in dunne halve maantjes

1 teentje knoflook, in flinterdunne schijfjes

zeezout

375 g champignons, in schijfjes

1 ½ tl gedroogde tijm

125 ml rijstmelk

2 El witte amandelpasta

1 El sesampasta (tahin)

300 g seitan, in blokjes van 1,5 cm

zeezout en peper

 

  1. Was de linzen en breng met de kombu en water aan de kook. Dek af en laat op kleinste vuur gaar worden, ongeveer 40 minuten.
  2. Verwarm de sesamolie in een grote pot op medium vuur, voeg de ui en look toe en bak tot de ui glazig en zoet wordt. Voeg champignons en tijm toe, roer regelmatig om, tot de champignons hun vocht vrij geven. Doe de rijstmelk erbij en laat 10 minuten sudderen.
  3. Voeg notenpasta's toe; de saus zal nu indikken. Voeg de gare en eventueel afgegoten linzen toe, doe de seitanblokjes erbij en breng het geheel weer aan de kook, laat nog enkele minuten sudderen om de smaken te laten samensmelten. Breng op smaak met peper en zout.
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12